Η ανικανότητα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη να διασώσει τις επιχειρήσεις στη Βοιωτία έχει χτυπήσει “κόκκινο”

Γιώργος Μουλκιώτης:

«Η ανικανότητα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη να διασώσει τις επιχειρήσεις στη Βοιωτία έχει χτυπήσει “κόκκινο”»

Μετά την συνάντηση με τον Πρόεδρο Αθανάσιο Καραμάνο και τον Γραμματέα Ιωάννη Πέττα του Σωματείου Εργαζομένων PIPE LIFE, ο βουλευτής Βοιωτίας του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Μουλκιώτης έκανε την εξής δήλωση:

Το εργοστάσιο της βιομηχανίας «PIPELIFE» – ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας –αιφνιδιαστικά και χωρίς καμία ενημέρωση ή διαβούλευση με το σωματείο των εργαζομένων ανακοίνωσε την Δευτέρα 8-2-2021 το κλείσιμο του εργοστασίου στη Θήβα στις 31-3-2021. Μία εταιρία που αποτελούσε από τις κορυφαίες παραγωγούς πλαστικών σωλήνων, έχοντας μάλιστα ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια.  

Το δεύτερο στη σειρά μέσα σε λιγότερο από ένα έτος κλείσιμο  βιομηχανικής μονάδας,  μετά από 29 χρόνια λειτουργίας, όχι μόνο αφήνει 73 οικογένειες στο δρόμο και πολλά συνεργαζόμενα ΑΦΜ παροχής υπηρεσιών σε αδιέξοδο, αλλά επιβαρύνει περαιτέρω την ήδη επιβαρυμένη τοπική οικονομία της Βοιωτίας. 

Αλλού μεθοδεύονται «οικειοθελείς» αποχωρήσεις από θέσεις εργασίας.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αντί να δράσει άμεσα, για να αντιμετωπίσει την διαμορφούμενη κατάσταση, αδιαφορεί και κλείνει τα μάτια μπροστά στο φάσμα των λουκέτων στις επιχειρήσεις και στην απώλεια εκατοντάδων θέσεων εργασίας. 

Είναι γεγονός, ότι η Κυβέρνηση  Κυριάκου  Μητσοτάκη, όχι μόνο αδυνατεί να προσελκύσει νέες επενδύσεις και να φέρει την υποσχεθείσα ανάπτυξη, αλλά δεν μπορεί να διατηρήσει ούτε τις επιχειρήσεις που είναι εγκατεστημένες στην Ελλάδα επί δεκαετίες.

Η ανικανότητά τους έχει χτυπήσει «κόκκινο» και φέρνει σε αδιέξοδο την οικονομία, την κοινωνία και τις ζωές των ανθρώπων.

Σχετικά

3 Άποψη για τα “Η ανικανότητα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη να διασώσει τις επιχειρήσεις στη Βοιωτία έχει χτυπήσει “κόκκινο””

  1. Γεωργιος γεωργιου

    Μετα την ανακοινωση του τεως βουλευτου νικολοπουλου για συσταση κομματος υπο τον καραμανλικο δημοσιογραφο γιωργο τραγκα να ειστε βεβαιος κε μητσοτακη οτι θσ πατε σε εκλογες γιατι οσο καθυστερητε1 σιγουρα θα χασετε με διαφορα2θεμα ηγεσιας στη Ν Δ γιατι πλεον χανετε την δεδηλομενη.αφου δεν επιλεγετε την παραιτηση να ειστε ετοιμος για πανωλεθρια και συντριβη.

  2. Γεωργιος γεωργιου

    Εχετε να αντιμετωπισετε 1βελοπουλο2 τραγκα3καραμανλικους βουλευτες γιατι καταπατωνται θεμελιωδεις αρχες του κομματος απο την ιδρυση του απο τον εθναρχη Κ.Καραμανλη.

  3. Γεωργιος γεωργιου

    Στο νοσοκομειο ναυπλιου εμβολιαστηκε σημερα ο τεως Βασιλευς των Ελληνων Κωνσταντινος.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα